DİZİ / AVRUPA AVRUPA 52. BÖLÜM FOTO GALERİ

Avrupa Avrupa 52. Bölüm özeti:

Mutfak muslukları arızalanan Can ve Gül tamirat işine koyulurlar, ancak bir türlü beceremezler. Sonunda Gül, Can'ı bir tesisatçı çağırması konusunda ikna eder. Tesisatçı numarası almak için Ferdi'lere inen Can, burada Ferdi'nin alay konusu olur.

Tamiratı tek başına üstlenmek isteyen Ferdi kolları sıvar ve Mali'yi de yanına alarak mutfağa girişir. Kayınpederinin tamirat maceralarından haberi olmayan Can'ın içi rahattır ancak daha önce Ferdi'nin tamirat vukuatlarına maruz kalan Avrupa apartmanı sakinlerini panik sarmıştır.

Günler geçtikçe Ferdi musluğu tamir edemediği gibi mutfağı tanınmaz hale getirmiş, apartmanın çeşitli tesisat sistemlerine de zarar vermiştir.. Ferdi'yi tamirat yapmaktan caydıracak son çare, salonunu su basan Nermin'in apartman halkından imza toplaması olacaktır..

Bu sırada Tekin, Muhtar ve Matmazel kafeye yeni müşteri kitlesi edinmek adına dükkana TV taktırarak maç yayını başlatmaya karar verirler. Kurulum elemanlarıyla tartışan Tekin'in aklına akşam ki yayını yapmak için Koparanlardan hat çekmek gelir.

Tekin ve muhtar türlü numaralarla evdeki hattı çekmeyi başarır ama işler planladıkları gibi gitmeyecektir.. Tamirat meselesi yüzünden gerilen Koparan ve Becerenler'in arasını düzeltmek adına Nermin kendi evinde bir yemek düzenler. Yemeğin beklenmedik konuğu Didem, Emre'nin romantik sürprizini Gül'e koz olarak kullanarak geceye damgasını vuracaktır.