DİZİ / AVRUPA AVRUPA 50. BÖLÜM FOTO GALERİ

Avrupa Avrupa 50. Bölüm özeti:

Avrupa Avrupa'da bu hafta Tekin'in aklına uyan Emre harçlıklarını arttırmak için babasının verdiği servis parasını cebine indirir. Servis şoförü durumu evdekilere anlatınca Emre için cezalı günler başlar. Her durumda Emre'nin hatalı görülmesine karşı çıkan Gül, anne ve babasına Emre'nin normal yetiştirilmediğini iddia eder.

Bu tartışma sonucu Gülbahar ve Ferdi Emre'nin bakım sorumluluğunu Gül'e devreder. Emre'ye verdiği akıl yüzünden evden kovulan Tekin de Gül'ün evine yerleşir. Gül dayısına ve Emre'ye bakmanın gayet kolay olacağını düşünürken, Yeşim'lerin acil Kıbrıs'a gitmeleri sonucu Rauf'a da bakmak zorunda kalır.

Başta durumu idare edebileceğini sanan Gül git gide bu sorumluluğu kaldıramamaya başlar ve yıpranır. Ancak iddasından asla geri dönmemeye kararlıdır. Gül bütün bu karmaşayla uğraşırken, evde baş başa kalmayı fırsat bilen Ferdi ve Gülbahar gençlik günlerine geri dönmeye karar verirler.

Baş başa geçirilen vakitlerden çok zevk alsalar da bir süre sonra Gülbahar Emre'yi özlediğini fark eder. Mahir'in de torun özlemi harekete geçer ve evdeki karmaşa yüzünden çocuk yapmayı hiç istemediklerini söyleyen Gül ve Can'a herkesten gizli destek olur.. Ancak yine hiçbir şey Nermin Beceren'den gizli kalamayacaktır..