DİZİ / AVRUPA AVRUPA 46. BÖLÜM FOTO GALERİ

Avrupa Avrupa 46. Bölüm özeti:

Can ve Gül romantik bir gecede birbirlerinin eski albümlerine bakıp eğlenmektedirler. Can'ın okul yıllarına ait çekilmiş toplu fotoğraflarında eski nişanlısı Lisa'nın da resminin bulunması Gül'ü kıskançlık krizine sokar.

Saçma bir düşünce içine girdiğini anlayan Gül olayı uzatmak istemez ancak Gül'ün yakın arkadaşı İrem, Gül'ü Can'ın hesaplarını kontrol etmeye ikna eder. Bu konuda Gül, Emre'den yardım alıp Can'ın hesabını kırar ve hesabı incelerken yanlışlıkla Can'ın eski nişanlısı Lisa'ya arkadaşlık teklifi gönderir.

Gül'ün isteyerek yapmadığı bu hareket, beraberinde bir dizi yanlış anlaşılmalar zincirini getirecektir.. Gül ve Can bu olayları geride bırakmak için uğraşırken, Can'ın çocukluk arkadaşı Hakan'ın düğün davetiyesi Nermin tarafından genç çifte ulaştırılır.

Nermin'in o dakikadan itibaren amacı kendi çevresinin ağırlıklı olduğu bu düğünde, gelini Gül'ü o çevreden biri gibi tanıtmak ve yansıtmaktır.. Buna bağlı olarak düğün gecesi, Nermin'in Gül'ü olmadığı bir insanmış gibi çevreye yansıtmasına Gül'ün verdiği karşılık, salondakiler tarafından takdir alırken, Nermin'i yerin dibine sokar..