DİZİ / AVRUPA AVRUPA 23. BÖLÜM FOTO GALERİ

Avrupa Avrupa dizisinin 11 Mart Pazar akşamı yayınlanan 23. bölüm özeti:

Avrupa Apartmanı’na giren hırsız, her şeyi bir anda alt üst eder. Becerenler ve Koparanlar, panik ve telaşla, evlerine birer alarm taktırmaya karar verirler. Fakat alarma beraber, ortalık sakinleşeceği yerde daha da karışmaya başlar.

Zamanlı zamansız öten alarm, herkesin sinirlerini yıpratır. Alarm şirketindeki görevli derhal apartmana geri çağrılır, ağzının payı verilir. Tüm alarmları sökmesi ve paraların iade edilmesi için görevli neredeyse dövmekten beter edilir.

Tüm bunlar olup biterken, Nermin tek bir şeye takılır; Mahir’in olaylar karşısındaki efendi ve sessiz tutumu. Nermin’e göre, Mahir de tıpkı Ferdi gibi bağırıp çağırmalı, ağırlığını koymalıdır.

Ferdi’nin karakterine özenen Nermin, Mahir’e demediğini bırakmaz. Vahşileşmesi için sabah akşam Mahir’e et yedirmeye de başlayan Nermin, olacakların farkında değildir. Çileden çıkan ve bambaşka bir karaktere dönüşen Mahir, Nermin’e etmediğini bırakmaz.

Tam bir kabadayıya dönüşür ve eve de uğramaz olur. Kendine bir de metres tuttuğunu söyleyen Mahir, Nermin için güzel bir sürpriz ve ders hazırlamıştır. Nihat ve Matmazel yakınlaşmasıyla iyice çileden Tekin ise, yine bir düzenbazlık düşünür.

İkilinin çıkmaya hazırlandığı Karadeniz gezisini öğrenen Tekin, ne yapacağını şaşırır. Nihat’ı gezi planında saf dışı bırakmak için, kendine hırsız süsü vererek haldeki dükkânın kapı penceresini indirir.

Tabii ki Nihat’ın ifadesine başvurulması için Nihat geri çağrılır. Ama Tekin’in hesaba katmadığı bir şey vardır; o da güvenlik kamerası. Kimliği ortaya çıkınca kaçacak delik arayan Tekin, hem Nihat’ın hem de Ferdi’nin gazabına uğrar.
Üstüne bir de apartmandaki alarma yanlış şifreyi girerek bütün polisleri başına toplayan Tekin, eniştesinin ifadesiyle de kendini nezarethanede buluverir. Artık, bardaktaki son damla da taşmıştır ve Tekin’in kalacak yeri dahi kalmamıştır.

Avrupa Avrupa (23.Bölüm), 11 Mart Pazar TRT 1’de…