DİZİ / AŞKIN HALLERİ 7. BÖLÜM FOTO GALERİ

Aşkın Halleri 7. Bölüm özeti:

Osman’dan gizli ehliyet kursuna yazılan Asiye sitede araba sürmeye kalkınca, Sabri’nin arabasına çarpar. Sabri’nin diline düşmekten korkan Osman, arabayı çeker ve çarpma olayını saklar. Sabri arabaya çarpıp kaçanın kim olduğunu araştırmaya başlar.

Tüm site sakinleri de çarpıp kaçanın bir an önce ortaya çıkarılmasını istemektedir. Güvenlik kameralarının kaydettiği görüntülere bakmaya karar verirler. Çember Osman için gittikçe daralmaktadır. Güvenlik kameralarındaki görüntülerin incelenmesi sadece Osman için değil, Kutlu ve İnci için de tehlike arzetmektedir.

Sitenin pek çok yerinde sarmaş dolaş bir halde güvenlik kameralarına kaydedilmiş olma olasılıkları yüksektir. Eğer babaları tarafında görüntüler izlenirse üzerlerindeki baskı çok artacaktır, görüşmelerine asla izin verilmeyecektir.

Hem Osman, hem de Kutlu ve İnci kayıtları silmek için operasyon düzenlemeye karar verirler. Öte yandan Sabri Mehtap’a bir zamanlar Asiye’yle nişanlı olduklarını yanlışlıkla söyler. Mehtap çok öfkelenir, tartışmanın sonunda çeker gider. Sabri çok zor günler başlamıştır artık.