DİZİ / AŞK EMEK İSTER 3. BÖLÜM FOTO GALERİ

Aşk Emek İster 3. Bölüm özeti:

Zengin işadamının şımarık oğlu eğitimini Amerika’da tamamlamıştır. Uzun yıllar orada takılmış, zevk ve sefa içinde hayatın gerçeklerinden uzak kalmıştır. Türkiye’ye dönmeye karar veren bu genç ve yakışıklı adamın hedefi babasının kurduğu büyük holdingin başına geçmektir.

Oysa babasının şımarık oğlu için çok değişik bir planı vardır. Oğlunun, fabrikalarından birine işçi olarak girmesini ve mesleği en alttan başlayarak yavaş yavaş öğrenmesini istemektedir.

Genç adam once bu teklife çok büyük tepki gösterse de kabul etmek zorunda kalır ve babasının fabrikasında işçi olarak işe başlar. Bu büyük sırrı sadece baba ve emektar personel müdürü bilmektedir. Ne işçiler, ne ustabaşı, ne de herkesin nefret ettiği kötü adam fabrika müdürü bu sırrı bilmemektedir. Geleceğin patronu şimdi gizli bir işçidir.

Babasını kırmamak için bir kaç günlüğüne işçi olamayı kabul eden genç adamın hayatı aynı fabrikada işçi olarak çalışan genç güzel sendika liderini görünce altüst olur. Aşık olmuştur. Artık bu büyük aşka devam edebilmek için sırrını saklamak ve iki hayatı yaşamak zorunda kalacaktır. Bir de büyük engeli vardır. Onun Amerika’dan dönmesini bekleyen zengin sarışın Leyla ve onun zengin ailesi.

Genç yakışıklı adamın oynamak zorunda olduğu rol, onun çevresi-ailesiyle sendikacı güzelimizin çevresi-ailesinin kesiştiği anlar durum komedisinin ortaya çıkacağı anlar olacaktır. Büyük sırrın zaman içinde yavaş yavaş diğer karakterler tarafından öğrenilmeye başlaması da seyir değerini artıracaktır.

Kısaca, “Aşk Emek İster” büyük bir sır etrafında dönen romantik komedi tarzında tasarlanmış bir TV dizisidir.