DİZİ / ARKA SOKAKLAR 333. BÖLÜM FOTO GALERİ

Arka Sokaklar Dizisi 333. Bölüm özeti:

Ekip, eski bir polisin yardımına koşuyor!
Ekip, oğlu kaçırılan eski polis Servet ' in yardımına koşuyor.

Pınar, Ali ' ye ikinci çocuk baskısına kaldığı yerden devam etmektedir. Hüsnü, Suat ' ı akşam yemeğe çıkartmak ister. Ancak Suat çeşitli bahanelerle reddeder. Asıl sebep ise, Suat ' ın bir göğsü yokken kendini eksik hissetmesidir. Hüsnü bunu anlayınca Suat ' a silikon göğüs yaptırtmak için harekete geçer.

Leyla ' nın yakın bir arkadaşının düğünü vardır. Düğüne Murat ile gitmek ister. Murat kabul eder. Leyla çok sevinçlidir.

Emel, Suat ve Nazike, Ayla ' lara giderler. Konu, Murat ve Leyla ' dır. Suat ve Ayla, Murat ' ın ne kadar acı çektiğinden ve Leyla ' nın ne kadar hanım bir kız olduğundan bahsedip, Emel ' i biraz olsun rahatlatmaya çalışırlar.

Rıza ' nın telefonları günlerdir ekranda Servet yazan biri tarafından çalmaktadır. Rıza telefonlarına cevap vermez. Servet ' in kızı kanserdir, hastane masraflarını karşılamak için Necip ' ten borç almış, geri ödeyememiştir. Necip bir taraftan, hastane bir taraftan para diye bastırır. Servet yine destek için eski arkadaşı Rıza ' yı arar ancak cevap alamaz. Servet teşkilattan atılmış bir polistir. Rıza ile de güzel anıları yoktur.

Arif Müdür toplantı odasından içeri girer. Arif, Servet ' in kızının tedavisi için para topladıklarını söyleyince, Rıza telefonları açmamakla yaptığı hatayı anlar. Necip, Servet ' in oğlu Bora ' yı kaçırtır ve karşılığında parasını ister. Servet artık tıkanmıştır ve kuyumcu soygunu gerçekleştirir. Hastanenin parasını öder. Oğlunu kurtarmanın peşine koşarken Rıza ile karşı karşıya kalırlar.