DİZİ / ARKA SOKAKLAR 330. BÖLÜM FOTO GALERİ

Arka Sokaklar Dizisi 330. Bölüm özeti:

Ekip, Hüsnü için seferber oluyor!
Ekip, Hüsnü ' yü bulmanın, Cevher ' i de artık tamamen etkisiz hale getirmenin peşine düşüyor.

Tunç, babasına Hüsnü ' nün evlerinin kapısının önünde vurulduğunu söyler. Ekip olay yerine toplanır. Aylin masa başında Hüsnü ' nün telefon sinyaline ulaşmaya çalışır. Cevher, Hüsnü ' ye karşılık Sadık ' ı istemektedir.

Arif Müdür ile temasa geçilir. Ekip, Hüsnü için her şeyi yapmaya hazırdır. Cevher aracı bir kat otoparkına çeker. Hüsnü ağır yaralıdır ve can çekişmektedir. Veysel ve Hüsnü ' yü de orada bırakıp gider. Arif Müdür ve Rıza toplantıdadır. Rıza ağzındaki baklayı çıkarır ve Sadık ' ı ister. Bu sırada Hüsnü ölüm kalım savaşı vermekte, Veysel de bir yandan Hüsnü ' ye yardım etmeye çalışmaktadır.

Suat bütün gün Hüsnü ' ye ulaşamamıştır, merak eder. Arif Müdür savcılıktan ret cevabını almıştır. Sadık ' ı hapishaneden çıkartmak imkansızdır. Rıza, Murat, Mesut, Arif Müdür ' ün karşısında toplantı odasındadır. Mesut kimliğini ve silahı çıkartıp masaya koyar.

Hüsnü Çoban ' ı geri getirip, Cevher ' i öldürene kadar ekipte olmayacağını söyler. Aynı şeyi Rıza da yapmıştır. Murat silahına davranacak olur, Rıza engeller. Rıza, Mesut ve Aylin Hüsnü ' nün evine gidip, Suat ' a olanı biteni anlatırlar. Ve Ekip, Hüsnü ' yü bulmanın, Cevher ' i de artık tamamen etkisiz hale getirmenin peşine düşer.