DİZİ / ARKA SOKAKLAR 324. BÖLÜM FOTO GALERİ

Arka Sokaklar Dizisi 324. bölüm özeti:

Murat, Cevher tarafından rehin alınıyor
Ekip, Cevher, Abdülmalik ve Korkut ' un peşinden Mardin ' e gidiyor. Buradaki operasyonlar sırasında ise Murat, pusuya düşüyor ve Cevher tarafından rehin alınıyor.

Leyla hariç tüm ekip, Rıza Baba önderliğinde Mardin Havalimanı ' na iniş yaparlar. Havalimanında ekibi, Mardin Terörle Mücadele Şube Amiri İbrahim Sedefli ile birlikte çalıştığı komiserleri Turaç ve Nadir karşılar.

Leyla ayaklanmıştır. İstanbul ' da emniyeti boş bırakmaya gönlü razı olmaz. Arif Müdür, Leyla, Arda ve Yasemin emniyetten işleri takip etmektedir.

Rızalar, hemen Mardin Emniyeti ' nde toplantıya başlarlar. Toplantı devam ederken Komiser Turaç ' a otobüsün terk edilmiş bir şekilde bulunduğu haberi gelir. Murat, Muzo ve Ali otobüsün yanına giderler.

Abdülmalik Asfa, silahlar ile birlikte Emir ' in konağına yerleşir. Emir, silahları güvenli bir yere kaldırtmıştır. Murat ve Turaç, Abdülmalikler'e ulaşmayı başarırlar. Çatışmaya girerler, Turaç yaralanır. Murat, tam Korkut ' u köşeye sıkıştırmıştı ki, sinsice Cevher yanaşır ve Murat ' ı rehin alırlar. Abdülmalik, Murat Komiseri karşısında görünce kendisinden alacağı intikam aklına gelir. Aziz ' i, yeğenini öldüren Murat Komiser…

Leyla, Arif Müdür ' den Murat ' ın kaçırıldığını öğrenir, soluğu Mardin ' de ekibin yanında alır. Tüm ekip, Murat ' ı bulmak için seferber olmuştur. Abdülmalik, Murat ' ı bir kiliseye kapatır. Ellerinden ayaklarından bağlar ve Aziz ' in intikamı için döverler. Amaç Murat ' ı öldürmektir. Ama Aziz gibi bir anda değil, acı çektire çektire öldürmektir.