DİZİ / ARKA SOKAKLAR 323. BÖLÜM FOTO GALERİ

Arka Sokaklar Dizisi 323. bölüm özeti:

Ekip tehlikede
Ekip ' e karşı bombalı suikast planları yapılıyor.

Polis olan Aydın, kendisinden uzun süredir haber alınamayan kardeşi Önder ' in izini sürmektedir ve bu sayede bir örgüt grubuna ulaşır. Çevik kuvvet bu gruba baskın yapar ve Necip, Şamil ve Esra ' dan oluşan 3 kişiyi ellerinden kaçırırlar.

Asayiş Şube de olaya dahil olmuştur. Önder baskında bulunamamıştır. Baskında ele geçirilen bir kişiyi konuşturan Mesut, Önder ' in Rafet isimli biri tarafından götürüldüğünü öğrenir. Rafet ' in terör şubede, örgüt sempatizanlığından, örgüt liderliğine kadar pek çok kaydı bulunmaktadır.

Soydan ' ın içeri alınmasıyla işler normale dönmeye başlasa da, Malik, Cevher, Korkut ve silahlar hala kayıptır. Ekibin bu üçlüye ulaşması, Rafet sayesinde olacaktır.

Bu arada Metin, kafede çalışmaya devam etmektedir. Aldığı ilk maaşıyla evi hediyelere boğan Metin, babası Hüsnü hariç herkesi memnun edebilmiştir. Hüsnü, oğlunun geleceğinden endişe duyarak, onun dershaneye gidip, üniversiteye hazırlanmasından başka bir şey istemez.

Leyla, Murat ile başlayan aşkı sayesinde hızla iyileşmektedir. Hasta yatağından bir an önce kalkıp tekrar ekibe ve Murat ' a kavuşmak ister ancak, bu hemen olmayacaktır.

Örgüt baskınından kaçan Necip, Şamil ve Esra, Malik ' in ekibine katılır ve kendilerine yapılan baskının intikamını devlete şehit verdirerek almak isterler. Önder de bu olaya karışacaktır. Mümtaz Hoca, Rıza Baba ile acil olarak görüşmek ister.

Mümtaz Hoca, Malik ve Cevher ' in silahları bir otobüse doldurduklarından şüphelenmektedir ve silahları kime ve nereye satacağı konusunda kendilerine yardım etmesini isteyecektir. Bu işe ise ilk evet diyen, Cevher ' den ölümüne nefret eden Mesut olur.

Bu arada Önder, abisinin polis olduğunu Malik ve ekibine söylemiştir. Korkut, Aydın ' ı hatırlar. Aydın ' ı ele geçiren Cevher ve Korkut, ekibi bombalı bir suikast ile yok etmek istemektedir. Bu hain planda kullanılacak olan Aydın ise ailesi ve mesleği arasında kalacaktır.