DİZİ / ARKA SOKAKLAR 317. BÖLÜM FOTO GALERİ

Arka Sokaklar Dizisi 317. bölüm özeti:

Cevher'İn patronu ortaya çıkıyor
Beğeniyle izlenen dizinin oyuncu kadrosuna bu haftadan itibaren Kayra Şenocak da dahil oluyor. Şenocak dizide, ekibin baş düşmanı Cevher’i (Nail Kırmızıgül) emrinde çalıştıran Suriyeli kaçakçı Abdülmalik Asfa karakterini canlandıracak.

Bahar nezarete atılır. Bu sırada Aylin’in yaptığı araştırmalar sonucu, Bahar’ın üzerinden çıkan kimliğin sahte olduğu anlaşılır. Hüsnü ve Murat, Bahar ile konuşarak gerçekten kim olduğunu, neden sahne kimlik kullandığını öğrenmeye çalışırlar. Başarılı olamayınca da, zorla da olsa parmak izi alınır. Alınan parmak izinden asıl isminin Yaren Çelebi olduğu, vefat eden annesinin adının Bahar Çelebi olduğu ve kızın bir süredir babası Mehmet Ali Çelebi tarafından arandığı, Ankara Emniyet’ine kayıp ihbarında bulunduğu bilgisine ulaşılır. Babası Mehmet Ali Bey, acil olarak İstanbul’a emniyete çağırılır.

Zeliha’ya Cem’den çiçek gelir. Eve gelen çiçeği gören oğlanlar delirirler. Cem’in doğum günü partisi vardır. Kutlama barda olacaktır. Zeliha katılamam dese de, Cem’in ısrarlarına dayanamaz ve Suat’tan bir şekilde izni koparır. Ama bu durumdan asla Hüsnü’nün haberi olmayacaktır.

Abdülmalik Asfa, adamları Fazlı ve Zekeriya ile birlikte Suriye’den çeşitli kaçakçılık işlerinin içerisindedir. Bir silah kaçakçılığı işinde Zekeriya’ya ulaşılır ve soruşturma başlar. Fazlı, Zekeriya’nın peşinde polis olduğunu öğrenince, büyük patron Asfa’ya haber verir. Asfa’nın da bu işi çözmek, olayın üzerini örtebilmek için bağlantıda olduğu kişi Soydan Öğüt’tür. Soydan, dosyanın Rıza Baba ve ekibinde olduğunu öğrenince tesadüfün böylesi der. Asfa ekibi nereden tanıdığını sorduğunda ise aldığı cevap çok şaşırtıcıdır.

Suriye sınırında olan Asfa’nın yeni gözde elemanı Cevher’i, bu ekibin elinden aldığını söyler. Rıza Baba, Soydan’dan bir telefon alır. İşlerine burnunu sokmaması ile ilgili. Ama Rıza’nın durmak gibi bir niyeti yoktur. Her zaman adaletin yanında olacaktır. Soydan son hamlesini kullanır. Cinayet Şube’den Yakup, savcılık emriyle Rıza’nın odasında arama yapar ve odadan Komiser Bekir’in cinayetinde kullanılan silah çıkar.