DİZİ / ARKA SOKAKLAR 315. BÖLÜM FOTO GALERİ

Arka Sokaklar Dizisi 315. bölüm özeti:

Ekip, Melek Komiser'le operasyonda!
Bir operasyon için İstanbul’a gelen Melek Komiser’e Ekip de destek veriyor.

Rıza apar topar hastaneye kaldırılır. Ayla, Pınar ve ekiptekiler başındadır. Rıza gayet iyidir. Hastanede 5 dakika bile kalmaya tahammülü yoktur. Bu sırada Murat’a Leyla’dan telefon gelir. Bir cinayet ihbarına gitmişlerdir. Ve karşılarına çıkan ceset, Soydan’ın adamı Bekir Komiser’in cesedidir.

Ekip, Cevher’i elleriyle teslim ettiği için Rıza durumu hazmedemez. Arif Müdür Cevher’in izini sürdürmek ister ama hiçbir iz yoktur. Rıza, Pınar’a kırgındır. Çok fazla bir arada kalmamaya çalışır. Pınar ise durumdan gittikçe rahatsız olmaya başlar.

Bozkurt, oğlu Fırat ile birlikte kendi fırınlarında çalışıp ekmek paralarını kazanmaktadır. Fırat’ın arkadaşı Selim’in başı, şımarık zengin Bartu tarafından derttedir. Bozkurt, çocuğa kol kanat gerip sahip çıkmaya çalışır. Ancak işler beklenildiği gibi gitmez.

Melek komiser İstanbul’dadır. Mesut ve Hüsnü ile buluşur. Emniyete gelirler. Herkes Melek’i tekrar aralarında gördükleri için çok mutludur. Melek, İstanbul’a geliş sebebinden Rıza’ya bahseder. "Kod adı Seyfi. Kayseri’de takibe takıldı.

Yasadışı örgütten mahkumiyeti var, daha yeni çıkmış. Adettir, çıktı mı da izlenir bu tipler. Adam bir ay içinde hem iki tane hurdalık araba alıyor, hem de Kayseri dışında 4 tane köy evi kiralıyor. Para nereden geliyor, kaynağı nedir bilinmiyor.

Evler de adam da izleme altında. Bir şeylere, birilerine hazırlık yaptığı belli ama kime, henüz çözemedik. İki gün önce Seyfi, İstanbul otobüsüne bilet aldı. Yine peşine takıldık tabi, İstanbul tecrübem olduğundan beni seçtiler." diye durumu anlatır.

Rıza Baba ve ekip, Melek’e bu operasyonda destek vereceklerdir. Birlikte eksi günlerdeki gibi. Melek, Mesut’un evine Tunç’u ziyarete gider. Bu sırada çat kapı Bahar gelir. Ufak çaplı bir kıskançlık krizi yaşanır.