DİZİ / ARKA SOKAKLAR 294. BÖLÜM FOTO GALERİ

Arka Sokaklar Dizisi 294. Bölüm özeti:

Şehrin kalbi arka sokaklarda atıyor, macera ve heyecan 8. Sezonunda “Arka Sokaklar”da yeniden başlıyor! Gülcan Arslan ve Didem Soysaldı 'nın da “Ekip”e katıldıkları, yeni sezonda artık Cumartesi akşamları ekrana gelecek olan “Arka Sokaklar”da sezonu ilk bölümü sürprizlerle dolu!

Kanal D 'nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve Uğur Pektaş 'ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” 7 Eylül Cumartesi akşamı yeni sezon ilk bölümü ile ekrana geliyor. Milyonların özlemle beklediği ve yeni bölümlerini iple çektiği dizide bu akşam; Ekip 'i yine birbirinden zorlu ve tehlikeli görevler bekliyor.

Murat, Ömer ile birlikte, Sinan 'ın Elif 'i kaybettiği zaman gittiği kulübeye gider, kafasını dinler. Sinan 'ın Elif için yaptığı kayığa bir isim daha ekler. Zeynep 'in şehit düşmesi, Melek 'in tayin alması ve Murat 'ın yıllık izinde olması sonucu bütün işler Mesut, Hüsnü ve Ali 'ye kalır.

Ekip olaydan olaya koşmakta, uykusuz yorucu günler geçirmektedir. Ekip eksik olduğu için de, emniyet, ekip minibüsünü alıp kullanmaları için Narkotik Şube 'ye vermiştir. Bu durum ekibin içine dert olmuş, minibüslerini geri almak için savaş vermektedirler.

Rıza, Emniyet Müdür Yardımcısı Arif Müdür 'den destek ister. Asayiş özel ekibe yeni komiserlerin gelmesi gereklidir. Arif Müdür, iki yeni kişi verdiklerini ifade eder. Rıza bu duruma bozulur. Gelen kişiler akademiden yeni mezun olmuş çaylak, genç polislerdir. İşin bu şekilde yürümeyeceğini en kısa sürede ekibe yeni eleman istediği konusunda diretir.

Rıza 'nın bu talebi üzerine akademiden derece ile mezun olmuş, İzmir Cinayet Şube 'den Leyla Candaş tayin olur. Leyla, Cinayet Şube 'nin deneyimli, gözde elemanlarındandır. Ancak asayişte yenidir ve öğreneceği çok şey vardır.

Rıza, Ali ile birlikte Bomba İmha 'ya destek vermek amacıyla, bomba ihbarına katılır. Olay sorunsuzca çözülür. Rıza, Bomba İmha 'nın gözde elemanı Muzo 'ya hayran kalır.