DİZİ / ARKA SOKAKLAR 293. BÖLÜM FOTO GALERİ (SEZON FİNALİ)

Arka Sokaklar Dizisi 293. Bölüm özeti:

Zeynep, sonsuzluğa uğurlanıyor
Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Gamze Özçelik, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Berk Oktay, Uğur Pektaş ve Zeynep Beşerler’in oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu akşam sezon finali yapıyor.

Heyecan dolu sezon finali bölümünde, Zeynep, gözyaşları içerisinde sonsuzluğa uğurlanıyor. Ekip, son görevlerinin başında Zeynep’in cenaze törenindedir. Zeynep’in cenazesi emniyette yapılan resmi törenin ardından, Edirnekapı Şehitliği’ne defin edilir. Murat, Ömer’e sıkı sıkıya sarılmaktadır.

Pınar ve Ali Murat’ı ve Ömer’i yalnız bırakmamak, destek olmak amacıyla Murat’larda bir süre kalmaya başlarlar. Cenaze işleri bittikten sonra Rıza, ekibi toplayarak Zeynep’in asıl katili Yener’i bulmanın peşine düşer.

İçlerinde bir çatlak olduğunu sezerler. Tüm deliller bu çatlağın Serdar olduğunu göstermektedir. Serdar’a hiçbir şey belli etmeden, çalışabilecekleri geçici bir karakol binası bulup çalışmaya başlarlar.

Oktay, Tarık, Nevzat bağlantıları bir bir çözülmeye başlar. Murat’a ilk başta bir şey belli edilmez. Ama Murat kimseye haber vermeden olayın içine girmeyi başarır.