DİZİ / ARKA SOKAKLAR 285. BÖLÜM FOTO GALERİ

Arka Sokaklar Dizisi 285. Bölüm özeti:

Ekip'i zorlu görevler bekliyor

Ekip’i yine birbirinden zorlu görevler bekliyor. Vasıf, Ati'yle beraber Bahar'ı Amatem'de ziyaret eder. Bahar'ı iyi görür. Ama Bahar oralı değildir. Candaş, Tahir'in tutuklanmasına sebep olduğu gerekçesiyle, cezaevinde kaldığı koğuşta Rüştü ve yandaşları tarafından rahatsız edilir.

Bahar, hemşirelerin verdiği ilaçları almaz. Bir gece herkesi atlatıp kaçmayı başarır. Yasin'i torbacılardan biri arayarak Bahar'ın orda olduğunu söyler. Yasin kadını alır ve bir taksiye bindirerek yol üzerinde ki bir karakolun önüne atarak kaçar.

Evine geldiğinde Candaş'la karşılaşan Yasin, olanları anlatınca akşam Vasıf'ın evine gitmeye karar verirler. Ama bu ziyaret herkese pahalıya patlayacaktır. Osman bir kasaptır. Polisin mezbahaya yaptığı baskında at eti sattıkları anlaşılmış ve sorgu için emniyete alınmıştır.

Suat yeni alınan akıllı telefonuyla, çocukların yardımıyla İnstagram'da profil açar ve fotoğraflarını yükler. Hüsnü'yü arayarak ''like'lamıyorsun'' Hüsnü diye sitem eder. Suat, Nazike ve arkadaşlarıyla beraber sahilde yeni açılan dönerciye yemeğe giderler. Dönerci de çektirdiği fotoğrafları instagram'da paylaşır.

Fotoğraflardan birinde Osman'da kareye girmiştir. Hüsnü eve gelmiş, uzandığı kanepeden Suat'ın paylaştığı fotoğraflara bakar ve Osman'ı görür. Evden fırladığı gibi mekana gider. Ayla grip olmuştur.

Rıza kendisi ve ev halkı mikrop kapmasın diye Ayla'yı herkesten uzak tutmaya çalışır. Ayla, doktora gitmeyi kabul etmez ama durumu daha da kötüleşir. Ayla'yı hastaneye götüren Rıza kendisinin de ateşi olduğunu öğrenir. Hastalığı kabul etmez.