DİZİ / ARAF ZAMANI 14. BÖLÜM FOTO GALERİ

Araf Zamanı dizisinin bu haftaki bölüm özeti:

Veysel Altaylı, içlerindeki hainin Tanju olduğunu düşünerek onu infaz ettirir. Ali artık en güvendiği adamı olmuştur. Nazlı’nın yüzüğü geri vermesinden sonra Serkan bunalıma girer. Hakan Mine’yi aramak için Barış’ın evine gider ancak onu bulamaz.

Barış ise polisi arar ve Hakan’ı tutuklattırır. Meliha iyileşir iyileşmez Veysel Altaylı ile konuşmaya gider. Ancak Ali buna izin vermez. Esra Nazlı’yı Serkan’dan uzaklaştırmak için elinden geleni yapar. Amacı onu Ali’yle tekrar barıştırıp Serkan’ı elde etmektir.

Malikanede de işler iyice karışır. Pakize’nin eve iyice yerleşmesi Gülşen’i çileden çıkartır. Pakize’yi yollamak için fırsat kollayan Gülşen, bir yandan da kızından ayrılmak istememektedir. Ali sonunda annesine her şeyi anlatır.

Oğlunun Veysel Altay’ın yanında çalışmasının nedenini öğrenen Meliha, Ali’ye haksızlık ettiği için kahrolur. Nazlı da yaptıklarından pişman olur ve Ali’yle görüşmek ister ancak Ali Nazlı’yı görmek istemez. Gizli daireye yapılan baskın ise Ali için her şeyin başlangıcı olacaktır.