DİZİ / ALIN YAZIM 31. BÖLÜM FOTO GALERİ

Alın Yazım Dizisi 31. Bölüm özeti:

Asya, Aysel ' e yakalanıyor!
Kanal D ' nin başrollerini; Duygu Keser, Ozan Dağgez, Yeşim Gül, Orhan Aydın, Deniz Özlem Durmaz, Ayberk Aladar, Zafer Demircan, Aykut Ünal, Mihriban Er, Kahraman Sivri, Pelin Orhuner, Efe Erdal, Ecem Karavus, Pervin Ünalp, Aziz Sarvan, Mehmet Renan Karagöz, Batuhan Sert ve Özge Oldaç ' ın paylaştıkları “Alın Yazım” dizisinin bu bölümünün konusu şöyle;

Asya ve Yiğit ' i beraber gören Levent, sinirle eve gittiği sırada karşısında Melih ve Feraye ' yi bulur. Selma ' nın kurnazca oyunları Asya ve Yiğit aşkını bitirmek yerine, iki ailenin geleceğini etkiler. Levent, bu durum karşısında Melih ' e ne yapacaktır? Asya, Levent ' ten özür dilemek için Kürşat ' ın da yardımıyla gizlice eve girer.

Bu sırada Aysel, Asya ' yı görür. Aysel, Asya ' ya ne yapacaktır? Yiğit ise olanlara tepkisiz kalmayarak Levent ' e nasıl bir teklifle gidecektir? Vatan, Melek ' i sinsice yakalayıp tehdit eder. Selim kendisine Vatan ' ın oyun oynadığını anlamıştır. Melek ' i, Vatan ' ın elinden kim kurtaracaktır? Vatan, Selim ' in karşısına nasıl bir oyunla çıkacaktır?