DİZİ / ALEMİN KRALI 30. BÖLÜM FOTO GALERİ

Alemin Kralı dizisinin bu haftaki bölüm özeti:

Mehveş ve tüm aile Aslan Kıral'ın kilo alınca ortaya çıkan göbeği ile dalga geçince Aslan, herkesten gizli bir şekilde zayıflamak için spor salonuna gitmeye karar verir. Fakat Aslan işten geç ve yorgun, üstelik duş almış bir vaziyette eve gelmeye başlayınca Mehveş, Asalet Hanım'ın da dolduruşuyla aldatıldığını düşünmeye başlar.

Kubat'ın şaka olsun diye korkuttuğu Nihale, en ufak şeyden korkar hale gelir. Kubat, Nihale'yi psikoloğa götürür. Doktor, Nihale'yi hipnotize ederek çocukluk yıllarına götürüp tedavi etmeye çalışır. Fakat, Nihale yerine Kubat hipnotize olur ve çocukluk yıllarına döner. Bu sırada polislerin yaptıkları baskında doktorun sahte diplomalı olduğu anlaşılır. Nihale, kendini yedi yaşında zanneden Kubat'la ortada kalmıştır.

Nene, Beşer'e köyden tıpatıp Jülide'ye benzeyen Reyhan isminde bir kız getirir. Köylü kıyafetleri içinde, kaşları birleşik, bıyıkları olan kızı Beşer başta hiç istemez. Fakat kaşlarını ve bıyıklarını alan Reyhan, Jülide gibi giyinip konuşmaya başlayınca işler tersine döner.