DİZİ / ALEMİN KRALI 28. BÖLÜM FOTO GALERİ

Alemin Kralı 28. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin bu haftaki bölüm özeti:

Asalet'e 1 Nisan şakası yapmaya karar veren Aslan ve Mehveş, boşanacaklarını söylerler. Bu karara çok sevinen Asalet, çeşitli kutlamalar yapar. Sonrasında bunun bir şaka olduğunu anlayınca, ikisi için bir intikam planı hazırlar.

Aslan, okuldan kaçıp maça giden Oben'e ders vermek için onu bir oto tamircisinin yanına çırak olarak verir. Bu arada Aslan'ın en büyük kızı Ayben için eve görücü gelecektir. Nihale mahkemeye giderek savcılıktan Kubat'ın kendisine elli metreye kadar yaklaşmasını engelleyen bir karar çıkartır. Ama kararda yanlışlıkla elli yerine beş yazılınca, Nihale için işler tersine döner.

Kendisine lazerli metre alan Kubat, Nihale'ye eziyet etmek için bu defa farklı yöntemler kullanmaya başlar. Uçakta eski erkek arkadaşı ve onun kız arkadaşıyla karşılaşan Jülide, olay çıkarınca eski sevgilisinin şikâyeti üzerine işten kovulur.

Birçok havayolu şirketine başvuran Jülide bir türlü işe giremeyince depresyona girer. Onun bu haline üzülen Aslan ailesi duruma el koyar ama başlarına umulmadık işler açarlar.