DİZİ / AKASYA DURAĞI 154. BÖLÜM FOTO GALERİ

Akasya Durağı dizisinin bu haftaki bölüm özeti:

Akasya Durağı'nı mafya basıyor!
Sinan’ın arabasında unutulan bir çanta dolusu para mafyaya ait çıkıyor. Ardından mafya, Sinan’ın çalıştığı durağı buluyor ve herkesi rehin alıyor.

Alev isminde, pavyonda çalışan bir kadın Emre’ye abayı yakmıştır. Emre ne yapsa kadından kaçamaz. Kadın, bir bahaneyle Emre’nin telefon numarasını alır ve mesaj atar. Bu sırada İpek de Emre’yle az görüştüklerinden şikayetçidir ve tam da “başka birimi var” diye sorarken mesaj gelir.

İpek’in çalıştığı gazete kapanır. İpek işsiz kaldığını söylemek için durağa gider. Nuri Baba, durakta kadın şoföre yer olduğunu ve ona bu konuyu düşünmesini söyler. Bu sırada Alev, Emre’ye çiçek göndermiştir. İpek iyice delirir.

Seyit, Güven’i yolda görür ve taksisine alır. Bu sırada Seyit, kendi demo albümünü dinlemektedir. Seyit’in sesini çok beğenen Güven, Seyit’in albüm çıkarma hevesinden de yararlanarak ona beraber bir albüm yapabileceklerini söyler.

Güven, Seyit’i, yapımcı kılığına soktuğu İMÇ’nin çaycısıyla dolandırır. Sinan parasız kaldığı için evden kovulmuştur. Durakta yatıp kalkmaya başlamıştır. Duraktan da kovulan Sinan, bir otele yerleşmek üzere elinde valiziyle yola çıkar. Yolda bir çatışmadan elinde bir valiz parayla kaçan mafyayı taksisine alır.

Mafya inerken valizler karışır ve Sinan para dolu çantayla otele gider. Ertesi sabah işi bırakan Sinan’ın mutluluğu fazla sürmez. Mafya durağı bulur ve herkesi rehin alır. Polislerle durağa gelen Sinan, mafyayı yakalatır ve bu parada ona yar olmaz.

Merve’nin anne ve babası İzmir’den çıkıp gelirler. Parasız kalan Arif’i kızlarından boşatmaya kararlıdırlar. Öncelikle Arif’i evden kovarlar. Buna dayanamayan Merve ve Arif, Eleni’nin kurduğu planı uygulama kararı alırlar ve Merve herkese hamile olduğunu söyler.

Hayri bu sefer Dilek’e şaka yapmanın peşindedir. Şampuanına mavi saç boyası karıştırır. Dilek’ten önce Osman banyoya girince Osman, saçları mavi şekilde banyodan çıkar ve Hayri’nin peşine düşer. Hayri’yi durakta yakalayan Osman, onu bir güzel pataklar.