DİZİ / ADINI FERİHA KOYDUM 46. BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI

Adını Feriha Koydum dizisinin 46. Bölüm özeti Show Tv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

AŞIKLAR KAÇIYOR ORTALIK KARIŞIYOR!

Rıza, Feriha'yı köye gönderme kararından dönmez. Feriha'nın köye gönderildiğini öğrenen Emir çılgına döner. Yaşananlara seyirci kalamayan Emir'in attığı adım Feriha'yı beklenmedik bir seçim noktasına götürür.

Feriha, Emir'le birlikte kaçar ve ortalık karışır. Büyük haber sadece Rıza için değil Aysun ve Ünal için de korkunç bir şok olur. Aşıklar herkesten uzakta bir dağ evine sığınırken, Feriha'nın kendi isteğiyle gittiğini kabul etmek Mehmet için kolay olmaz.

Emir'in kızını zorla kaçırdığına inanan Rıza şikayetçi olur. Emir ve Feriha, İstanbul'da olanlardan habersiz, başka hiçbir şey düşünmeden başbaşa olmanın büyüsünü yaşarken, aileleri arasında işler giderek sertleşmektedir.

Öte yandan Emir ve Feriha'nın ortadan kaybolması ile zor durumda kalan Gülsüm ve Koray cephesi de karışmaya başlar. Çektiği acıyla mücadele etmeye çalışan Hande, Koray ve Gülsüm evliliğinin iç yüzünü öğrenmeyi kafasına koyar.

Emir ve Feriha'nın kaçışı, polis ve basının ilgisi ile büyürken, Rıza bu kez Mehmet'in itirafı ile sarsılır. Emir ve Feriha ise ailelerinin yaşadığı kaostan uzakta geçmişin yüzleşmeleri ve gelecek hayalleri ile başbaşa unutulmaz bir geceye adım atarlar.