DİZİ / 6 MANTI 5. BÖLÜM FOTO GALERİ

6 Mantı 5. Bölüm özeti:

Pelin’i, Rahmetli Anne ve Babası Gibi Uyutabilmek İçin Aynı Yatağa Yatan Ayla Ve Murad, Yeğenlerinin Tepkisini Çeker. Sinema Olayından Dolayı Bir Hayli Kızgın Olan Selin ise Bu Durumu Teyzesine Karşı Kullanır.

Tartışmanın Alevlendiği Bir Noktada Ayla Sinirlenerek Selin’e Elini Kaldırır Ama Kendini Tutar. Her Ne Kadar Ayla Yaptığı Hatayı Anlayıp Pişman Olsa Da, Ne Selin’in Bu Durumu Koz Olarak Kullanmasından Ne De ‘Atılmamış Tokat’ın Ona ‘Dayakçı Teyze’ Ünvanı Getirmesinden Kurtulabilecektir.

Mantıcı Dükkanının ‘Sahte Bankacı’ Patronu Murad İse, Çalışanlarla Tartışmaya Girer ve Onlara Kapıyı Gösterir. Fatoş Ve Cemil ise Murad’ın Sözlerinden Çok Kırılmış Haldedir Ve Artık 6Mantı’da Çalışmamaya Karar Verirler.

Murad’ın ise Fatoş Ve Cemil’den Özür Dilemek Gibi Niyeti Yoktur. Teyzesi İle Yaptığı Tartışmayı Kendi Lehine Çevirmeyi Başaran Selin, İsteklerini Bir Türlü Bitirmez. Artık Murad da Selin’in Bu Tavırlarının Son Bulmasını İstemektedir.

Derken Ayla, Yedek Anneliği Beceremediğini Düşünerek İzmir’e Dönmeye Karar Verir. Tabi Bu Durum Artık Amcalarının Otoritesinde Yaşamak Zorunda Kalacak Çocuklar İçin Hiç De İyi Olmayacaktır. Tüm Bu Sırada Gökhan’ın Çektiği 6Mantı Reklamı Sosyal Medyada Patlayacak, Fatoşsuz Ve Cemilsiz Dükkan, Müşteri Akınına Uğrayacaktır...