DİZİ / 6 MANTI 12. BÖLÜM FOTO GALERİ

6 Mantı 12. Bölüm özeti:

Çocukların derslerindeki kötü gidişatı düzeltmek için Ayla'nın yöntemleri yetersizdir. Selin ve Emin gün geçtikçe derslerle başa çıkamayacaklarını düşünürler. Bu noktada duruma Murad el koyar. Ayla'nın yöntemlerini modası geçmiş olarak nitelendiren Murad, çocuklarla ilgilenmeye başlar.

Öte yandan mantıcı dükkanında çıraklığa devam eden Murad, müşterilere tahammül edememeye başlar. En sonunda soslu mu sossuz mu tartışmasında müşterilerin başından aşağı iki tabak mantıyı boca eder.

D'li Murad'dan Deli Murad'a geçiş evresini yaşarken, Emin Bey oğlunun çıkıntılıklarına dayanamaz. Artık bir ceza verilmelidir ve bu görevi yeni müdür Cemil'e verir. Murad'ın cezaya olan tepkisi bu bölümde merak konusu.

Buse'ye mesaj atan gizli aşık, fotoğrafını yollar ve bu fotoğraf Murad'ın eline geçer. Gökhan'ın bu işin arkasında olduğunu bilen Murad, dükkanda Gökhan'ı sıkıştırmaya başlar. Bakalım Gökhan'ın gizli kimliği ortaya çıkacak mı?

Bu olaylar gerçekleşirken, çocukların derslerini geçmesi için Murad'ın çalışmaları da sürmektedir ve evin büyükleri Murad'ın çocuklara kopya hazırlattığını öğrenirler. Sonuçta Murad, Ayla'yı işin içine katmadan da işleri karıştırabilmektedir. Bakalım Murad, bu durumdan da kurtulabilecek mi?