DİZİ / 1 ERKEK 1 KADIN 2 ÇOCUK 19. BÖLÜM FOTO GALERİ

Fenomen dizi FOX'a transfer oldu. Erkek kadın ilişkisinin bol kahkahalı şakalar eşliğinde mercek altına alındığı fenomen dizi 1 Erkek 1 Kadın yeni sezonda FOX ekranlarında boy gösterecek.

Başrollerinde Zeynep tiplemesi ile hafızalara kazınan Demet Evgar ve Türk erkeğini tatlı sert canlandıran Emre Karayel'in olduğu dizi yeni sezona düğün ve bebek heyecanıyla başlayacak. Çiftimizi Eylül'de FOX'ta bebekli ve çok renkli maceralar bekliyor.

1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk Dizisi 19. Bölüm özeti:

Zeynep ' in Baby Shower Partisi
İkizler için baby shower düzenlemeye karar veren Zeynep, bu işe Ozan ' ı da dahil etmenin iyi bir fikir olmadığını çok geçmeden fark edecektir. Bebekler doğmadan baby shower için iyi para harcayan Ozan ve parti için can atan Zeynep için gece nasıl sonlanacaktır?

Ozan ve Zeynep ' in sanat aşkı…
Ne zamandır dışarıda bir etkinlik yapmadıklarını fark eden Zeynep ve mecburen Ozan, bir sanat galerisine gidip sanata doyarlar. Artık Ozan içine ne kadar sindirirse...

Çocuklar için ev yeniden düzenleniyor…
Zeynep ve Ozan yeni aldıkları çocuk odası takımı için evi yeniden dizayn etmeye karar verirler. Bir yandan yeni mobilyalar, bir yandan evin çocuklara uygun bir mekan haline getirilmesi ikilinin başına bin bir türlü dert açacaktır.