İrem Derici Biyografisi

İrem Derici Kimdir?

Müziğe daha küçük yaşlarda ilgisi olan ve 4 yaşında org çalmaya başlayan sanatçı, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Piyano Bölümü mezunudur. O Ses Türkiye yarışmasına katılmıştır.

İlk teklisini Kasım 2012'de çıkarmıştır. " Bensiz Yapamazsın " isimli single çalışmasıyla profesyonel anlamda müzik hayatına başlamıştır.Bensiz Yapamazsın'ın sözleri Özlem Küçükyılmaz, müziği ise Melih Kibar'a aittir.Ayrıca Melih Kibar'ın son bestesi olarak bilinmektedir.

Mayıs 2013'de 2.teklisi " Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı "nı piyasaya çıkartmıştır.Sözü ve müziği Sezen Aksu 'ya aittir. Klibi Müyap kanalında 24 milyon izlenme sayısına ulaşarak başarı sağlamıştır.

Aynı yıl Eylül ayında "İki" adlı bir maxi single çıkartmıştır. Bu maxi single'dan önce İlk klip sözü ve müziği Hüseyin Boncuk 'a ait olan " Sevgi Olsun Taştan Olsun " isimli şarkıya çekilmiştir. Büyük kitle yaratan klip, Müyap kanalında 18 Milyon tıklanmıştır. Maxi single'ın 2.klibi " Zorun Ne Sevgilim "e gelmiştir.

Ardından Neşet Ertaş şarkısı olan "Neredesin Sen"i coverlamıştır.

15 Nisan 2014'de son teklisi " Kalbimin Tek Sahibine " piyasaya çıkmıştır. Çıktığı andan itibaren dijital platformlarda "en çok dinlenenler" arasına girmiştir.Ve Kalbimin Tek Sahibine NetD Müzik kanalında 50 milyon izlenme ile rekor kırmıştır.

İrem Derici, hemen ardından 2.maxi single çalışması "Üç"ü çıkartmıştır.Çıkış şarkısı "Bir Miyiz" olarak belirlenmiştir.Bir de klip çekilmiştir.Yönetmenliğini ise Emir Khalilzadeh üstlendi. İstanbul Balatta yaklaşık 16 saatlik çekim sonucu ortaya çıkan klip tüm müzik kanalları ve internet üzerinde www.netd.com adresinde yayınlanmaya başlanmıştır.

"Üç"ün ikinci şarkısı "Nabza Göre Şerbet" İrem Derici'nin "Zorun Ne Sevgilim" şarkısında çalıştığı Emrah Karaduman ve Gökhan Şahin imzası taşıyor. İrem Derici bu maxi single'da bir de sürpriz yaparak ünlü Azeri türküsü "Nazende Sevgilim"i coverladı. Azeri türküsünün aranjesi ise Rıza Esendemir'e ait.

İrem Derici Haberleri

İrem Derici övgülere cevap verdi
Ünlü şarkıcı İrem Derici, önceki akşam Denizli'de hayranları ile bir araya geldi. Sevilen şarkılarını seslendiren İrem Derici, bir hayranının “Çok güzelsin” diye bağırması üzerine verdiği cevapla gülümsetti. ...
10 Mayıs 2023 Çarşamba
İrem Derici Elon Musk'a seslendi
Mavi tik için yıllık ödeme yapan ünlü şarkıcı İrem Derici, Elon Musk'a isyan etti. ...
26 Nisan 2023 Çarşamba
İrem Derici: Aşkımı haykırmak hoşuma gidiyor
Yaklaşık olarak dört aydır eski 'Surivor' yarışmacısı ve milli sporcu Atakan Işıktutan ile aşk yaşayan İrem Derici, geçtiğimiz akşam sevgilisiyle birlikte ‘Özür Dilerim’ filminin özel gösterimine katıldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isim...
13 Nisan 2023 Perşembe
Spor tarzı büyük beğeni topladı
Ünlü şarkıcı İrem Derici instagram hesabından yaptığı paylaşım ile sosyal medyada gündeme oturdu. İşte ünlü şarkıcının son instagram paylaşımı.. ...
8 Nisan 2023 Cumartesi
İrem Derici spora başladı
İrem Derici ile yaklaşık üç aydır aşk yaşadığı Atakan Işıktutan'ın ilişkisi tam gaz sürüyor. ...
7 Mart 2023 Salı
İrem Derici ve sevgilisi maça gitti
Dün akşam oynanan Beşiktaş - Antalyaspor maçını tribünden izleyen İrem Derici duygularını dile getirdi. ...
27 Şubat 2023 Pazartesi
Tüm İrem Derici haberleri için tıklayın